Люди з обмеженими можливостями завжди демонстрували свою внутрішню силу духу і те, що не завжди обов'язковим пунктом щастя є повноцінність.

Вони кожен раз перевертають нашу свідомість, а зараз ми поговоримо про одного дідуся з Новосибірська, відео з яким з'явилося в Інтернеті і зворушило сотні людей в iнтернеті. Він осліп, проте не опустив руки, навчився грати на електрогітарі і тепер безкоштовно виступає в дитячих будинках.

Концерт Олега Винника, instagram.com/olegg.vynnyk
Концерт Олега Винника, instagram.com/olegg.vynnyk

Він грає композиції таких легендарних рок-груп, як Metallica, Nirvana і багато іншого. Але конкретно в цьому відео він виконує пісню"The House of the Rising Sun". Найбільшу популярність отримала версія The Animals, хоча кількома роками раніше хіт записав Боб Ділан, запозичивши аранжування у Дейва Ван Ронка.

Чоловік має особистий профіль в TikTok і конкретно це відео набрало більше 2,5 мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Як же все-таки він круто виконує", "Герої нашого часу", "Приклад для багатьох", "Курт Кобейн в 2022 році?", "Старе відео", "Ось це повага, шикарно виконує!", "Я взагалі думав, що знято десь в гаражі 80-тих США", - пишуть користувачі в коментарях.

@alex540nsk

#рокенролл #новосибирск

♬ оригинальный звук - user8763744570708

Нагадаємо, рятували від татар, плакали кров'ю, зцілювали сліпих і дарували дітей: історії чудотворних ікон Львова

Як повідомляв "Знай.ua", пише пісні незважаючи на свист куль над головою: відважний хлопець пішов у ЗСУ, щоб завоювати для України перемогу

Знай.ua писав, незряча майстриня в'яже рукавиці для бійців до Дня ЗСУ - зігріває руки і серця