В Україні збираються повернути обов'язковий технічний огляд автомобілів, такий законопроект запропонувало Мінінфраструктури. Про це повідомляє портал Motor Media Review.

Дану міру скасували в далекому 2011 році, крім автобусів і вантажного транспорту, проте Директиви Європейського Союзу показують, що даний показник може бути повернутий не пізніше вересня цього року.

Законом передбачається проходження технічного огляду для тих транспортних засобів, які пересуваються по дорогах, в тому числі про Мотоцикли, мопеди і легкових.

Автомобіль. Фото: Bigmir.net.
Автомобіль. Фото: Bigmir.net.
Автомобіль. Фото: Bigmir.net.

Відповідно до законопроекту Мінінфраструктури, процес огляду займатиме близько години, з фото і відеофіксацією на кожному етапі процесу — для запобігання корупції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
  • Крім цього, техогляд доведеться проходити в разі
    перереєстрації транспортного засобу на нового власника;
  • Після аварії (якщо пошкоджені елементи, що впливають на безпеку руху);
  • У разі виявлення під час дорожньої перевірки недоліків, що загрожують безпеці руху.

Машина. Фото: УНІАН.
Машина. Фото: УНІАН.
Машина. Фото: УНІАН.

Нагадаємо, що захопили військову техніку і будівлі, міста палахкотять: цілу країну охопили протести, люди виставили жорсткі вимоги.

Як повідомляв Знай.ua, музикант потужно вдарив гімн України в центрі Санкт-Петербурга: "Забили і розірвали".

Також портал Знай.ua писав, що протести в Казахстані: мітингувальники підпалили будівлю президента, еліта вилетіла з країни приватними рейсами.

Також ми повідомляли, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.