Стихія не відступає, і найближча ніч в Україні буде найхолоднішою за цю зиму. Стовпчики термометрів подекуди опустяться до -24 градусів.
Такий прогноз дала синоптик Наталка Діденко на своїй фейсбук-сторінці.
Так, стало відомо, що у ніч на четвер, 13 січня, стовпчики термометрів опустяться до -11-19 градусів, на півночі та північному сході місцями до -18-24 градусів. Вдень температура повітря становитиме в більшості областей -4-9 градусів.

Погода, фото Знай
Погода, фото Знай

Однак, у західних областях 13 січня почнеться потепління, очікується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. А вже на свято Василя це потепління розповсюдиться майже по всій території України.

"Так що готуйте голови і гардероб до цих потужних температурних стрибків. Вітер завтра втримається північно-західного напрямку, поривчастий, часом до штормового. Це - вкрай некомфортно за такої низької температури повітря. Тому залиште тимчасово елегантні пальто, взуття і кепочки - одягайтеся, ніби зібрались у полярну експедицію", - зазначила Наталка Діденко.

Погода, фото з фейсбук
Погода, фото з фейсбук

13 січня значних опадів не передбачається, лише невеликий сніг можливий лише в Карпатах, місцями на півночі та в центрі країни.
У Києві буде прохолодно - вночі -15-19 градусів, вдень у четвер температура повітря підвищиться до -2-4 градусів.
Сильний вітер істотно посилюватиме відчуття холоду. Є ймовірність невеликого снігу.
Синоптикиня радить водіям бути обачними, адже на дорогах країни спостерігатиметься ожеледиця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще