Немає стажу - немає пенсії: українцям розповіли про нові правила нарахування виплат

Пенсіонерка, фото Знай
Пенсіонерка, фото Знай

З початком нового 2022 року виріс і трудовий стаж для українців. Тепер, для того аби вийти у 60 років на пенсію, потрібно мати трудового стажу 29 років. До того ж з кожним наступним роком цифра буде збільшуватися на 12 місяців. А це означає, що для того, щоб вийти на пенсію у віці 60 років у 2028 році необхідно буде мати стаж у 35 років.

45 гривень не межа? Експерти розповіли, чому ціна на яйця стрімко зросла та чи буде здешевшання

Яйця, скріншот
Яйця, скріншот

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Новорічні свята вже пройшли, але ціна на яйця продовжує зростати. Зараз десяток обійдеться в 45 гривень, і така ціна для громадян вже не дивина. Перед новим роком високу ціну на яйця більшість українців пов'язували зі святами та високим попитом. Однак, свята пройшли, а ціна продовжує зростати.

Висока ціна на яйця зумовлена також і сезонністю, а також підйом цін на зернові культури.

Златі Огнєвіч - 36: від переїзду до Києва і успіху на Євробаченні, до не взаємного кохання на "Холостячці"

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У середу, 12 січня свій 36-й День народження святкує головна "Холостячка" минулого року Злата Огнєвіч. Цей день дівчина проводить в Танзанії, а поки що давайте згадаємо її кращі образи і деякі цікаві факти про неї.

При народженні дівчина отримала ім'я Інна Бордюг, однак, потім вибрала сценічний псевдонім Злата Огнєвіч. Після закінчення університету вона почала будувати сольну кар'єру, і вона вирішила, що для справжнього успіху потрібні перемоги на різних конкурсах, і почати вирішила з міжнародної арени Євробачення.

"Життя зруйновано": Юлія Мендель "висповідалась" через публічну ганьбу після того, як "покинула" Володимира Зеленського

Юлия Мендель. Фото: Инстаграм
Юлія Мендель. Фото: Instagram
Юлія Мендель. Фото: Instagram

Колишня прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла про схильність користувачів соцмереж все драматизувати.

11 січня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі, в якому розповіла про моду сучасних користувачів соціальних мереж драматизувати і звинувачувати публічно своїх колишніх партнерів.

Учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях похизувалася можливостями свого великого рота: засунула і задоволена

Скріншот stories Анни Неплях
Скріншот stories Анни Неплях

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", Анна Неплях після новорічних свят відправилася на відпочинок до моря. Тут модель показала свою улюблену страву.

У розділі stories Неплях показала, як з задоволенням поїдає цілу тарілку ароматної та смачної пасти у соусі. Зараз дівчина на відпочинку, тому може дозволити собі таку "слабкість".