В Україні на Старий Новий рік стихія не вщухатиме. На українців чекають сильні морози та ожеледиця, тому синоптики радять тепло одягатися та бути обачними на дорозі.
Про погоду на 13 січня розповіли на фейсбук-сторінці Українського гідромедцентру.
На Старий Новий рік стихія не втратить останньої можливості розгулятися. А вже згодом до західних областей почне надходити тепліше повітря атлантичного походження, яке протягом п'ятниці-суботи пошириться і по всій території нашої країни. Це атлантичне повітря розпочне процес потепління і морози потроху відступатимуть.

Погода, фото Укргідрометцентр
Погода, фото Укргідрометцентр

У четвер, 13 січня погода буде вітряною, подекуди з опадами. У західних областях вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с; температура вночі 10-15° морозу; вдень близько 0°, на Закарпатті 2-7° морозу.

Погода, фото Укргідрометцентр
Погода, фото Укргідрометцентр

Вдень у північних та більшості центральних областей невеликий сніг, на решті території України опадів не передбачається. Вітер західний 7-12 м/с; температура вночі 13-18° морозу, на півночі країни 16-21°, вдень 1-6°, у східній частині 7-12° морозу.
Водіям потрібно буде вкрай обачними, адже на дорогах країни, крім південної частини, місцями ожеледиця.