Користувачі Twitter "зійшли з розуму" через історію астронавта Марка Келлі, який в 2016 році контрабандою проніс повний костюм горили на борт Міжнародної космічної станції, щоб розіграти своїх товаришів по команді.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Витівка одного з кращих астронавтів над своїм колегою привела користувачів Twitter в сказ після того, як вона знову з'явилася в мережі.

Ще в 2016 році з'явилися повідомлення про химерні мавпячі справи на борту Міжнародної космічної станції в сценах, знятих майором Тімом піком і Марком Келлі.

На кадрах видно, як піку переслідує на МКС чоловік, який, як ми припускаємо, є Марком Келлі, одягненим в костюм горили.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Космічна станція
Космічна станція

У Твіттері, який пролив світло на цю історію, стверджувалося, що костюм горили був узятий на борт без відома всіх, щоб влаштувати ідеальний розіграш.

Тодд Спенс писав: "Астронавт Марк Келлі одного разу контрабандою проніс повний костюм горили на борт Міжнародної космічної станції. Він нікому про це не говорив. Одного разу, він надів його".

Користувачам Twitter сподобалася ця історія, і один користувач написав: "Мені подобається, що рефлекс втечі в невагомості — це "плавання".

Горила на космічній станції
Горила на космічній станції

Але, на жаль, історія про контрабанду не відповідає дійсності.

Правда в тому, що ідентичний брат-близнюк Марка, Скотт, носив костюм, і він був відправлений йому в якості посилки Марком, який в той час знаходився на Землі.

За оцінками Mirror, запуск цього дурного костюма на навколоземну орбіту міг коштувати НАСА до 5000 доларів.

Космічна станція
Космічна станція

Згідно з Metro, костюм горили був відправлений на місію з поповнення запасів, коли Скотт рік перебував на борту МКС У космосі.

Келлі тоді написала в Твіттері: "Потрібно трохи гумору, щоб висвітлити #YearInSpace. Іди по-крупному або йди додому. Думаю, я зроблю і те, і інше. #SpaceApe».

Як раніше повідомляв портал "Znaj", мисливець стверджує, що випадковим чином зняв прибульця на камеру.