Скотт Уорінг зробив дику заяву, що "зеленошкірий" агент використовував телепатію, щоб маніпулювати свідомістю Барака Обами, коли він виступав з промовою на конференції AIPAC 2012 року.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Фанатики НЛО були налякані, коли їх переконали, що вони помітили "інопланетного агента секретної служби" під час конференції AIPAC 2012 року.

Шукач правди Скотт Уорінг, відомий своїми неймовірними заявами, сказав, що помітив дивного на вигляд агента в новинному ролику, на якому Барак Обама, 44-й президент США, проводив конференцію з ізраїльськими політиками.

Поділившись своїм дивним відкриттям на YouTube, він сказав: "Подивіться на його шкіру, у всіх інших шкіра нормальна. У нього зелений колір. Його шия товщі, ніж у нормальної людини. Його вуха схожі на опуклості шкіри. Його ніс провалений, його рота майже не видно. Це просто ненормально. Цьому немає пояснення. Це людина з групи Секретної служби Обами", - сказав він, перекладаючи запис на повтор.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Конференція в США 2012 року
Конференція в США 2012 року

Не маючи жодних доказів, Скотт дико стверджував, що ця людина може "тонко маніпулювати розумом Обами і змінити його рішення за допомогою телепатії".

Він навіть припустив, що цією людиною міг бути "інопланетянин, вирощений з чашки Петрі" в секретній лабораторії.

Шанувальники інопланетян були налякані, коли знову побачили кадри, і деякі вважали, що інопланетянина можна було показати тільки на камеру.

Один написав: "Його вуха такої дивної форми, включаючи ці дивні вм'ятини над його аномально великою шиєю. Відмінна знахідка, Скотт".

Другий назвав кадри "химерними" і прокоментував: "Цікаво, чи показала камера його справжню особистість і всім іншим в кімнаті".

Нагадаємо, що супутники зайняли дивне фалічне зображення на полях Землі.