Володимир Зеленський поговорив з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо телефоном. Про це повідомляє сайт президента України.

Політики обговорили питання деескалації конфлікту на Донбасі. Володимир Зеленський запропонував Україні та Канаді оновити спільну декларацію.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Також президент України зазначив, що потрібно бути готовим до впровадження санкцій проти Російської Федерації.

"Позиція західних країн у діалозі з РФ має залишатися твердою й рішучою. Необхідно бути готовим до невідкладного запровадження превентивного пакету санкцій проти РФ з метою протидії агресивним намірам Кремля", - повідомив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський і Джастін Трюдо / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський і Джастін Трюдо / фото: сайт президента України

Крім цього, Володимир Зеленський заявив, що євроатлантичний курс нашої держави незмінний і висловив сподівання, що Канада продовжить надавати підтримку Україні для членства в НАТО.

За словами українського президента, ніхто не повинен впливати на інтеграцію України з Північноатлантичним альянсом.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання