18-річна Жасмін Дьюхерст тимчасово осліпла після того, як алергічна реакція на нарощені вії призвела до того, що її очі стали «наполовину лисими».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Студентка тимчасово осліпла після жахливої алергічної реакції на нарощені вії, через яку її повіки розпухли і склеїлися.

Жасмин Дьюхерст, що живе в Ліверпулі, місяць по тому залишилася з "напівлистими" очима після того, як 12 грудня, за її словами, косметолог не застосував патч-тест.

Жасмін
Жасмін

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

18-річна дівчина, яка нарощувала вії тільки вдруге, страждала від шокуючої алергічної реакції на клей, і через тиждень після нарощування її лінія вій покрилася скоринкою.

Жасмин каже, що майстер з нарощування вій випадково приклеїв кілька її нижніх вій до нарощених, а це означає, що їй довелося відкрити очі ще до того, як почалася алергічна реакція.

Невдале нарощування також вирвало більшу частину її натуральних вій, на відновлення яких, як вона побоюється, можуть піти роки.

Жасмін
Жасмін

Жасмин, яка родом з Рутина, Північний Уельс, сказла: "Їй вдалося приклеїти верхні вії до деяких моїх нижніх вій, так що одне моє око було трохи склеєне, і я не могла його правильно відкрити. Я сиділа в машині після спроби відірвати нижні вії, і мені довелося висмикнути кілька накладних вій, які також вирвали деякі з моїх натуральних вій".

Одного ранку Жасмин прокинулася і виявила, що взагалі не може відкрити очі, так як її очі були склеєні липким речовиною.

Жасмін
Жасмін

Вона стверджує, що новий косметолог жодного разу не згадав про пластирі, тому вона думала, що в цьому немає необхідності.

У Жасмин був більш гладкий досвід нарощування вій роком раніше у іншого косметолога, який перед тим, як почати, наклав пластир за вухом.

Студентка, яка вивчає бізнес і маркетинг, в даний час підвищує обізнаність про важливість патч-тестів, особливо для косметичних процедур навколо очей.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", мама показала курйозний торт-єдиноріг, який подарувала доньці.