Мама Лорен покинула інтернет в істериці після спроби відтворити модний торт з єдинорогом на день народження дочки, але він виявився зовсім іншим.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мама вирішила перевірити свої навички, щоб зробити своїй дочці модний торт з єдинорогом на день народження, але все пішло не так, як планувалося.

Лорен планувала купити торт, який бачили в Pinterest і Instagram, але зрозуміла, наскільки це дійсно складно.

Вони з чоловіком кинулися в кілька супермаркетів, де знайшли останній пошкоджений торт.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Торт
Торт

Мама не усвідомлювала, наскільки популярним був десерт, оскільки вирішила купити його напередодні вечірки.

В оригінальному дизайні він відрізняється білою глазур'ю з гривою Райдужного єдинорога, золотим рогом і усміхненими віями спереду.

Але, на жаль для батьків, її версія виглядала як гібрид єдинорога і кішки з трохи іншими очима і величезним смайликом зверху.

Торт
Торт

Тепер, поділившись зображеннями з популярною групою в Facebook, Лорен написала: "Це може вас розсмішити. Це, безумовно, зробило ніч мого чоловіка! Моя дочка непохитна в тому, що вона хоче торт з єдинорогом на свій день народження. Ми, наївні батьки, вважали, що їх буде легко дістати. Зайве говорити, що два відвідування супермаркету і кілька дзвінків, і ми можемо знайти тільки один, який перевалив з полиці на поверх".

Торт
Торт

Торт Tesco "катікорн" був сильно роздавлений через падіння.

Лорен сказала, що потрібні були "материнська любов і наполегливість", щоб відновити торт, що нагадує єдинорога.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як приготувати шикарний салат Мімоза.