Чоловік показав, як у Сполучених Штатах надходять з їжею, у якої закінчився термін придатності. Відповідний ролик опублікували в соціальній мережі "Тікток".

"Приходжу я вчора під закриття магазину, і спостерігаю, як дівчинка викидає всі торти в смітник. Прикиньте, вони навіть не знають, що можна переклеїти дату і продавати це знову», - говорить у відеоролику його автор.

@roy__usa

♬ оригинальный звук - Roy Karf

На відео дівчина-продавщиця в кондитерському магазині дістає з вітрини судочки з тортами і викидає їх вміст у відро для сміття. Магазин знаходиться у Флориді.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Це одночасно і здивувало, і захопило, і розлютило користувачів соцмережі. Одні вважають, що це марнотратство, а інші впевнені, що таке ставлення до прострочених продуктів – правильне і раціональне.

"У нас переклеїть сто разів", "Може, вони вже чотири рази переклеювали?», - припускають люди.

"Просто вони чесні. Не те, що у нас...", "А невигідніше знизити ціну перед тим як термін придатності закінчується, ніж викидати», «Працював раніше в громадському харчуванні в США, так от - за законом не можна роздавати. Віддаси бомжу торт, а він потім прийде і скаже мовляв травануться і відсудить грошики», - додають інші.

Нагадаємо, у скільки українцям обійдеться пластик за рік і чому його заборонили.

Раніше повідомлялося, що соняшникова олія подорожчає майже вдвічі, в чому причина

Також, черешня по 1500 і сало по 450: українці порівняли ціни на улюбленому ринку Миколи Тишенка і в місті президента.