В Україні хочуть ввести талони на їжу: радник Зеленського Олег Устенко розповів, як працюватимуть "продуктові чеки"

В Україні вже незабаром можуть з'явитися талони на продукти харчування. Про це повідомили в офісі президента. Зокрема, Офіс президента пропонує ввести талони на їжу і роздавати їх через додаток «Дія». Про це розповів радник президента України Олег Устенко.

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

За що улюбленця Баскова Даню Мілохіна не пустили в Україну-СБУ назвала причину: "Не зміг..."

Російського блогера, який є зіркою російськомовного сегменту соцмережі «Тікток», Данила Мілохіна не впустили на територію України, оскільки він не зміг переконливо сформулювати мету свого приїзду. "Тіктокера розгорнули на кордоні, оскільки той не зміг переконати прикордонників у меті своєї поїздки в Україну. Він прилетів рейсом зі Стамбула і зазначав, що їде з приватним візитом, щоб відпочити".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін, відео YouTube Даня Мілохін
Скрін, відео YouTube Даня Мілохін

Під Києвом знайшли ціле кладовище живих ялинок, які не змогли продати в Новий рік - на це боляче дивитися

Розпочався другий тиждень нового 2022 року - відгриміли головні зимові свята. Українці відзначили Новий Рік, Різдво Христове і поступово повертаються до робочих буднів. Всі робили величезні покупки, щоб накрити святковий стіл, порадувати рідних і близьких біля новорічної ялинки, яка смачно пахне. Більшість просто не замислюється, що відбувається з деревами, які так і не вдалося продати до Нового року.

Викинуті ялинки, скріншот: Youtube
Викинуті ялинки, скріншот: Youtube

Українець придбав оливкову олію з Італії дешевше рідної соняшникової: "Це помиї"

Українців вразила різниця в ціні на соняшникову олію вітчизняного виробництва і оливкову олію родом з Італії. Відповідне повідомлення опублікував у соцмережі Anatoliy Vandalyak. "Чудеса українського ціноутворення. Олія Українська соняшникова "Чумак" 0.9 літра - 73.99 грн. (У перерахунку на 1 літр - це 82.21 грн). Олія iталійська оливкова "Santolino" 1 літр - 89.99... Одна зроблена з соняшнику і приїхала з Полтави (300 км від Києва).

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

Водіїв змусять проходити "штрафні" курси: кому загрожує позбавлення прав

У парламенті всерйоз взялися за зміну законодавчих норм для водіїв-порушників. Разом із запропонованим під час новорічних свят збільшенням розміру штрафів до 8500 грн за порушення швидкості і "малюнок" на шинах нардепи планують ввести в Україні додаткові штрафні бали.

Поліція - фото Патрульна поліція України
Поліція - фото Патрульна поліція України

У МОЗ готуються скоротити термін дії COVID-сертифіката слідом за ЄС: українцям повідомили всі деталі

МОЗ скоротить термін дії COVID-сертифікатів. Про це повідомила заступник міністра охорони здоров'я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич в ефірі "Сніданок з 1+1". У країнах Європейського Союзу було прийнято рішення скоротити термін дії сертифікатів у грудні цього року.