Відомий український доктор Євген Комаровський знову дав поради українцям. Цього разу вони стосувалися того, як правильно використовувати дитячі автокрісла взимку.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік дає поради не тільки українцям, а й читачам з усього світу, як правильно поводитися в тих чи інших ситуаціях.

Цього разу доктор Комаровський вирішив назвати кілька порад стосовно того, як використовувати дитячі автокрісла взимку.

В першу чергу він зазначив, що коли ви ним не користуєтеся, то найкраще його зберігати вдома. Це дозволить знизити втрати дитиною тепла, так як воно буде завжди кімнатної температури.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Якщо ви плануєте кудись їхати з дитиною, то готовим до цього потрібно бути заздалегідь, адже водіння в зимових умовах вимагає особливої вправності і обережності.

Одягати дитину необхідно пошарово. Спочатку трико, потім штани, светр, флісовий жакет і так далі. Примітно, що пристебнутим в автокріслі дітям необхідно на один шар одягу більше, ніж дорослим.

Доктор Комаровський, скріншот: Youtube
Доктор Комаровський, скріншот: Youtube

Не потрібно забувати про шапці, рукавицях, теплих шкарпетках і так далі для немовлят, а також утеплену взуття для більш старших. Ці аксесуари зігріють ваших дітей, і при цьому не будуть заважати ременів безпеки.

Ремені автокрісла потрібно затягнути тугіше. Якщо у вас виходить зробити складку на ремені, то він повинен бути затягнути щільніше, щоб прилягати до грудей дитини.

Не потрібно також забувати про аварійну укладанні, яка обов'язково повинна бути у вашому автомобілі.

Скрін, Instagram Комаровський
Скрін, Instagram Комаровський

Нагадаємо, що доктор Комаровський підказав, що робити, якщо перемерзли в холоди: розтиратися горілкою або прийняти гарячу ванну?

Раніше повідомлялося, що доктор Євген Комаровський перевтілився в Діда Мороза і побажав українкам нежадних мужиків

Також, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла