Камери відеоспостереження на заправній станції в Бразилії зафіксували моторошне зображення, яке деякі називають «Похмурим женцем " або "темним ангелом смерті", що ховається поруч з двома грабіжниками, убитими в перестрілці незабаром після цього.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Тривожні кадри на заправній станції показують темне зображення, що ширяє навколо грабіжників незадовго до того, як вони були застрелені поліцією, і деякі кажуть, що це моторошне зображення і є «Похмурий жнець».

Деякі вважають, що "Похмурий жнець" з'являється незадовго до того, як хтось помирає, щоб забрати свою душу, і часто являє собою моторошну фігуру в плащі, озброєну косою і ховається в тінях.

Незрозуміла тінь "Ангела сметрі"
Незрозуміла тінь "Ангела сметрі"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами очевидців, примарну фігуру відобразила камера відеоспостереження заправної станції.

Кадри показують, як злочинці в'їжджають на заправну станцію в Моджу, район в північному бразильському штаті Пара, напередодні Нового року на мотоциклі і під'їжджають до колонок, щоб пасажир міг зістрибнути.

Потім пара грабує трьох людей біля заправок, двоє з яких є співробітниками у формі. Видно, як жертви піднімають руки вгору, коли грабіжники забирають їх речі.

АЗС
АЗС

Дивлячись перед цілодобовим магазином, таємнича і незрозуміла тінь ховається і переміщається, як ніби спостерігаючи за злочином.

Деякі люди стверджують, що це образ «Темного ангела смерті», який прийшов забрати душі двох злочинців.

Нетізен Синтія Кампос прокоментувала відео, написавши: "За ними ховається смерть".

Незрозуміла тінь "Ангела сметрі"
Незрозуміла тінь "Ангела сметрі"

Це не перший випадок, коли "Похмурого зенця "зняли на камеру.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", мисливець заявив, що випадково зняв прибульця на камеру.