Дональд Бромлі встановив камеру в Редгейті, штат Монтана, але замість того, щоб сфотографувати диких тварин, він стверджує, що сфотографував оголену і "прозору істоту" яка, на його думку, не з цієъ планети.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мисливець з США заявив, що зловив «голого інопланетянина» після того, як він активував камеру, яку він встановив в районі, відомому як Гаряча точка НЛО .

Дональд Бромлі з Монтани встановив свою фотолабораторію в місці під назвою Редгейт, яке було ганебним місцем передбачуваних спостережень НЛО.

Його камері вдалося відобразити момент, коли повз пройшла сіра фігура з "опуклою головою", очевидно, без одягу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дональд Бромлі
Дональд Бромлі

Спочатку Бромлі думав, що це зображення людини, але чим більше він дивився на зображення, тим більше воно змінювало його думку.

Виступаючи перед новинним агентством KXLF, Бромлі сказав: "Перше, що я думав, що це була людина, але потім, чим більше я дивився на нього, це було просто дивно, тим більше я зрозумів, що це прозора істота без одягу".

Це сталося після того, як минулого року Пентагон опублікував знаменний звіт, в якому з'ясувалося, що деякі з потенційних спостережень НЛО вони просто не можуть пояснити.

Фото прибульця
Фото прибульця

Монтана - одна з гарячих точок Америки для спостережень за НЛО, і камера Бромлі тільки збільшила площу, як місце для відвідування інопланетними фанатиками.

Численні блоги про паранормальні явища часто коментують Редгейт щодо спостережень і активності інопланетян з деякими недоведеними твердженнями, що люди були викрадені.

Нагадаємо, що чоловік, який стверджує, що він прийшов з майбутнього, попередив людство.