В Україні вже незабаром можуть з'явитися талони на продукти харчування. Про це повідомили в офісі президента.

Зокрема, Офіс президента пропонує ввести талони на їжу і роздавати їх через додаток «Дія». Про це розповів у коментарі агентству Interfax радник президента України Олег Устенко.

"В офісі президента позиція більш ніж чітка: перш за все, повинні отримати підтримку найбільш вразливі і незахищені верстви населення. Як-варіанти будуть розглядатися. Це можуть бути і додаткові виплати для компенсації зростання цін, і введення food stamp в системі "Дія" - так званих "продуктових чеків", як це практикується в США. Але це антикризові заходи, які можуть впроваджуватися за необхідності", - зазначає Устенко.

"Воно, приїхали. Вже й картки продуктові впроваджують", "найбільш вразливі верстви населення не має телефон, на який можна встановити Дію, щоб отримати талон", "Тепер скумбрія буде не по 8, а взагалі безкоштовно через смартфон, але незахищені верстви її не отримають, тому що у них смартфонів немає. Так що з'їли!!!", "Ну ви ж розумієте, незаможний за документами не завжди означає, що так воно за фактом. Знаю особисто людей, які отримують допомогу як незаможні, але зі смартами за 200-300 баксів ходять», - обурюються українці в коментарях під повідомленням про ініціативу в групі «Харків 1654».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українкам певного року народження підвищать пенсію: кому пощастить отримати більше в 2022 році.

Нагадаємо, що Сергій Притула отримав полум'яну "листівку" прямо з Донбасу: "з повагою..."

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк вивалила весь свій арсенал на показ, але Сергій Притула не зацінив :" не пройшла фейс-контроль"