Протягом 2022 року "ПриватБанк" зробить безліч нововведень для своїх клієнтів. Про це повідомляє портал Сьогодні.

Найбільша українська фінансова установа для фізичних осіб запланувала ряд змін для фізичних осіб. у наступному році з'являться страхові служби для клієнтів у ряді важких ситуацій. Наприклад, втрата роботи або онкологічні захворювання.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Для користувачів смартфонів буде запропонований новий сервіс захисту девайса, який крім оплати вартості ремонту передбачає пошук і комунікації з сервісними центрами.

Представник прес-служби ПриватБанку зазначив, що клієнти отримають можливість взяти кредит готівкою. Його максимально автоматизують.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

Юридичним особам дозволять використовувати додаткові технології безконтактних платежів: Tap2Phone і NFC-міток. Також підприємці матимуть право отримати кредити з державними гарантіями на 5-7-9%.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.