Турагент розповіла про правила поведінки українок в Єгипті. Відповідний пост з'явився на її офіційній Тікток-сторінці.

Турагент Тетяна веде сторінку на популярному відеохостингу. У них вона розповідає про нюанси відпочинку в різних країнах, а також цікаві факти про ті чи інші країни. Іноді вона записує веселі скетчі з її практики.

Єгипет, скріншот: YouTube
Єгипет, скріншот: YouTube

9 листопада жінка опублікувала відеозапис, в якому розповіла про те, що не можна робити в Єгипті ні в якому разі. Жінка зазначає, що українкам не слід ходити по місту в купальнику, купатися вночі в морі, не вивозити корали і черепашки і не пити воду з-під крана.

@tetyana_pr

Об этом всё ещё многие забывают или даже не знают #египет #турагент

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ ASL (FACTS) - YNG Martyr

У підписі до відеозапису багато фоловерів запропонували свої поради.

"Купуючи фрукти, ретельно дивіться, що Вам кладуть, часто кладуть підгнилі фрукти, між хорошими"; "мені так подобається, коли люди пишуть прописні істини, при це вдаючи, що відкрили Америку"; "щось я вже боюся летіти...!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, дуже смішну панду зловили на гарячому, коли вона перелазила вольєр в зоопарку

Як повідомляв "Знай.ua", компанія привітних ведмедів перекрила шосе, водії ледь не оніміли: "Мама годувала їх зефіром, як вони її не з'їли..."

Також ми повідомляли про новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе