Харківський блогер хвалиться порушенням ПДР. Відеозаписи з цим він публікує в Instagram-сторінці.

Хлопця звуть Денис Повєткін, а також але за сумісництвом володіє кальянною "Strawberry Lounge bar" в центрі міста. У хлопця є Instagram-сторінка, на яку підписано 43 тисячі фоловерів, а також ютуб-портал 1,44 тисячі. Повєткін в основному веде портал, присвячений автотематики, а також гуморі - іноді він записує скетчі.

При цьому в сторіз Instagram він систематично викладає відеозаписи з реєстратора, на яких демонструє порушення правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Молода людина може виїхати на зустрічну смугу, переслідувати машину швидкої допомоги, перетинає суцільну.

Свої порушення він пояснює необхідністю встигнути на роботу в тій чи іншій ситуації. Його дії вже викликало негатив у мережі, деякі телеграм-портали навіть називають його продовжувачем справи Миколи Харківського.

Іноді правоохоронці карають порушника штрафами, про що він не соромиться повідомляти на Instagram-сторінці.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.