Закінчився перший тиждень нового 2022 року, який зіпсував всю зимову казку у всіх областях, крім західних, де в горах ще лежить сніжок.
Хоча масивні опади все ж занурили, як мінімум столицю в замети. Решта регіонів дотримуються нейтралітету в температурному режимі - ніде не холодно, ніде не жарко. Все коливається близько нуля градусів.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Ми готові поговорити про прогноз погоди на понеділок, 10 січня, який повинен розбудити українців після тривалої святкової сплячки. Відомий синоптик Наталка Діденко трохи висловилася про те, яким буде цей тиждень.

"Перша половина наступного тижня принесе в Україну суттєві морози (але не опади, опади - то в неділю (минуле)!",- пише вона.

У понеділок, 10 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -3℃ ...+11℃ вдень і -10℃ ...+3℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -3℃ ...-1℃ вдень, вночі -3℃ ...-1℃. Зима поступово нагадає українцям, що на дворі січень і ніжитися на сонечку всі будуть навесні. Бо десь в середу і четвер температура повітря впаде до -10℃

Прогноз погоди на 10 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 10 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, щедрування, хрещення і старий Новий Рік: календар і ритуали всіх різдвяних свят з 7 по 19 січня

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", харківський "супермен" зупинив автобус голими руками, ледь не потрапив під колеса - "Жека, відійди звідти!"

Знай.ua писав, зима закінчиться ще в січні? Українські бабаки-віщуни Марічка і Мишка здивували передчасним "прогнозом"