Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 10 січня.

Закінчився перший тиждень 2022 року, пройшов Новий Рік, велике свято Різдво Христове - почалася буденність, попереду тільки хрещення і невідомість перед тим, як буде вести себе Українська гривня перед світовими валютами. Одне ми знаємо точно, можна про це стежити завдяки змінам, які проставляє НБУ.
Наприклад, протягом останніх днів ми спостерігали одну і ту ж картину через велику кількість державних вихідних. Але цей понеділок змінює все, цифри почали рух, тому зараз ми розберемо, як змінилися американський долар, євро, польський злотий i російський рубль.
Долар США піднявся на чотири копійки по відношенню до значень, які були в неділю. Раніше його ціна становила - 27,4551, а зараз - 27,4977. Експерти зараз спостерігають тенденцію на світових ринках, які більше не реагують з побоюванням на новини про коронавірус (COVID-19) і новий штам "Омікрон". Адже він, хоч і швидко расптространяется, поки був помічений в слабкій течії.
Головна європейська валюта зросла на шість копійок, хоча ще кілька місяців тому ми пам'ятаємо, як вона була на дуже низькому рівні. У неділю Євро був вартістю - 31,0421, а в понеділок - 31,1095. Польський злотий І Російський рубль 10 січня йдуть — 6,8183 грн і 3,6024 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 10 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на неділю):

100 доларів США - 2749,77 гривень (+4,26 грн).

100 євро - 3110,95 гривень (+6,74 грн).

Курс валют на 10 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 10 січня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, українцям печиво "вушка" за ціною червоної ікри: "Ви що, хворі на голову?"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українцям доведеться викласти не одну "копієчку" при покупці авто: до ціни додається відсоток

Знай.ua писав, листоноша бішон фрізе у крихітній формі підробляє кур'єром і запалює серця: такої милоти ви давно не бачили