З'явилися фотографії аварії за участю автомобіля поліції Лестера, на яких видно, як автомобіль неймовірно підпирає в повітрі машину іншого водія.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Офіцер поліції був відсторонений від водіння, підданий санкціям і висміяний в мережі після того, як потрапив в аварію на вулиці Лестер.

У мережі з'явилися драматичні фотографії аварії, на яких поліцейська машина Лестершира майже вертикально притулена до іншого транспортного засобу в повітрі.

Дивна аварія сталася на вулиці Грасмер в центрі Лестера в кінці 2021 року.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що поліцейський, який брав участь в аварії, отримав незначні травми.

На щастя, в іншій машині нікого не було, коли поліцейська машина вирішила збалансувати на ній колеса.

Вважається, що інцидент стався, коли поліцейський випадково врізався заднім ходом в припарковану машину, в результаті чого його машина сильно накренилася в повітря.

Поліція
Поліція

Майно, яке видно на знімку, в результаті інциденту не постраждало.

Коли фотографії листопадової катастрофи нарешті з'явилися в соціальних мережах на цьому тижні, реакція широкої публіки була адекватною.

У своїй заяві поліція лестершира підтвердила, що причетному до аварії офіцеру було оголошено догану.

"Офіцер, який керував автомобілем, був підданий санкціям після інциденту, отримавши бали в її поліцейських правах і анулювавши його водійські права до завершення подальшого курсу водіння", - сказав представник.

Нагадаємо, що у мережі розповіли несамовиту історію про підлітка, який потрапив під поїзд.