Багато українців вже звикли, що з роками стан громадського транспорту тільки погіршується, хоча періодично бувають проблиски у вигляді нових автобусів, тролейбусів.

Маршрутне таксі досі залишається самим непривабливим видом транспорту, хоча і одним з найдоступніших, так як їздять вони практично скрізь, де потрібно громадянам тих чи інших міст.

Маршрутка, скріншот: YouTube
Маршрутка, скріншот: YouTube

Тим більше, звичка додається до частих поломок таких автомобілів. Наприклад, ще в середу, 22 грудня, в Шевченківському районі Києва у маршрутки на ходу відпало колесо, що було зафіксовано на відеореєстратор водія легкового авто позаду. Але ситуація зовсім недавно повторилася. Тепер це торкнулася № 559 маршруту.

Користувач проходить повз маршрутки, демонструючи як вона стоїть під похилому через те, що її відірвані колеса знаходяться позаду. Проте, що саме викликало подібну поломку і через скільки її вдасться виправити-невідомо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маршрутка без колеса, скріншот: Telegram
Маршрутка без колеса, скріншот: Telegram

Маршрутка без колеса, скріншот: Telegram
Маршрутка без колеса, скріншот: Telegram

І це при тому, що водії постійно вимагають підвищити ціни на проїзд через те, що їм не рентабельно перевозити пасажирів за низькою вартістю (8-12 гривень).

Нагадаємо, водій тролейбуса вела транспорт, не відриваючи очей від сматфона - ще й гроші за проїзд встигала брати

Як повідомляв "Знай.ua", маршрутник вигнав з салону воїна ЗСУ з пільговим посвідченням - навіть пасажири хотіли заплатити: "зараз ти заткнешся..."

Знай.ua писав, штраф 1700 грн або півроку без машини: водіям-шумахерам у Раді готують нові покарання