Володимира Зеленського помітили в Буковелі. Про це повідомляє портал Фокус.

Як відомо, Володимир Зеленський вже кілька днів відпочиває на гірськолижному курорті в Карпатах. На даний момент Буковелі карантинні обмеження "жовтого" рівня епідемічної небезпеки: громадяни зобов'язані носити захисні маски/респіратори, а також дотримуватися соціальної дистанції для своєї ж безпеки.

Володимир Зеленський з українцями. Фото: Instagram

У соціальній мережі публікують фотографії з українським президентом. Судячи з усього, Володимир Зеленський привернув максимальну увагу в гірськолижному курорті, і наші співвітчизники стають в чергу, щоб з ними сфотографуватися. "Приємна та несподівана зустріч", - характеризують це вони

Володимир Зеленський з українцями. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому сам український президент не відмовляє відпочиваючим у спільних фотографіях. Проте, судячи зі знімків, з соціальною дистанцією масками не вийшло.

Володимир Зеленський з українцями. Фото: Instagram

Раніше повідомляли, пенсіонерка втратила 2000 гривень пенсії і шукала по оголошенню: "він не повернув".Літня Українка при цьому отримала неймовірну допомогу співвітчизників.

Нагадаємо, що українець зажадав від Зеленського не платити пеню на аліменти, назвав багато причин: "живуть менше жінок"