Колишня дружина Арсена Мірзояна виставила напоказ голу інтимну частину тіла, спокусила краще за Тоню Матвієнко

Цього разу Анна Мірзоян виклала зухвале фото в стилі Насті Каменських, де виставила інтимну частину тіла на передній план, а саме - оголену щиколотку. В іншому фото вражає скромністю-дівчина одягнена у вузькі сірі джинси і чорний светр, який підкреслює фігуру. Анна сидить в театрі і дивиться вдалину, як-ніби зайнята спостереженням за чимось дуже цікавим і важливим.

Анна Мірзоян, фото: Facebook
Анна Мірзоян, фото: Facebook

У Києві через снігопад заборонять в'їзд машин: на столицю насувається сильна хуртовина

Справжня зима знову приїде до Києва. У столиці очікується снігопад, тому в'їзд вантажівок в місто буде заборонений. Так, стало відомо, що в Києві очікується снігопад, саме тому з 7:00, 9 січня в місто буде заборонено в'їжджати вантажівкам. Варто зауважити, що ця заборона необхідна, щоб мінімізувати виникнення пробок і звільнити дороги для роботи снігоприбиральної техніки. Вже на початку опадів Спецтехніка шляховиків розпочне обробку доріг, мостів та тротуарів протиожеледними засобами.

Снігопад у Києві, фото: Уніан
Снігопад у Києві, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Різдво не 7 січня: коли насправді народився Ісус Христос і чому це навіть не 25 грудня

У Біблії говориться, що в ту ніч, коли народився Ісус, пастухи стерегли на полі овець. Євангеліст Лука написав, що пастухи "жили в полі і сторожили вночі свої стада" недалеко від Віфлеєму. У місяці кіслеве за єврейським календарем (відповідає листопаду — грудня) зазвичай була холодна дощова погода. Це був найхолодніший місяць у році, і в гористій місцевості часом випадав сніг.

Різдвяні вертепи, скріншот: Youtube
Різдвяні вертепи, скріншот: Youtube

4400 затриманих, бій в Алма-Аті і Назарбаєв вдома: ось чим закінчилися "Різдвяні" заворушення в Казахстані

Під час заворушень у Казахстані загинула дитина, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на омбудсмена Аружана Саїна. 5-го січня в Алма-Аті шалена куля влучила в 11-річного хлопчика, який гуляв по вулиці зі своїми батьками. А 7-го січня в одну з дитячих лікарень міста з важкими вогнепальними пораненнями доставили 15-річного підлітка. Автомобіль, на якому вони їхали разом з батьком, розстріляли учасники заворушень. Зараз лікарі борються за життя обох.

Протести в Казахстані, фото: Супутник
Протести в Казахстані, фото: Супутник

Дівчина щодня кидала сиру рибу колишньому хлопцеві в поштову скриньку: "тухлий запах змусить його нудьгувати"

Кеті Бересфорд сказала, що хотіла, щоб її колишній хлопець скучав за нею, тому вона приходила до нього додому і кожен день кидала сире рибне філе в поштову скриньку. Оскільки відео стало вірусним, вона сказала, що це"жарт".