Татуювальник Сара Саббат, 26 років, з Техасу, США, має сотні татуювань на тілі, в тому числі склеральні чорнила, але стверджує, що їй подобається йти під голку для дизайну обличчя.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Сара Саббат, 26 років, @sarahsabbath, художник-татуювальник і модель, має різнокольорові чорнила на обличчі, тулубі, руках, ногах, сідницях і навіть очах - їй подобається творчий вихід.

Крім того, у неї були татуювання на обличчі, скарифікація, ринопластика, шкірний і носовий пірсинг.

Мешканка Техасу раніше зізналася, що у неї були ускладнення через татуаж склери, коли пігмент вводиться під верхній шар ока.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Екстремальна процедура небезпечна і може привести до повної втрати зору.

Сара Саббат
Сара Саббат

Вона сказала: "Коли мені зробили корекцію зору, хлопець не налив в неї достатньої кількості сольового розчину. Було занадто багато чорнила і недостатньо водного розчину, тому я осліпла від своїх татуювань на очах. Мені було дуже важко що-небудь робити - я не могла дивитися телевізор, мені не подобалося перебувати серед яскравого світла і мені не подобалося перебувати на вулиці. Я дуже, дуже засмутилася через це".

Але це не відштовхнуло її, і у неї були подальші модифікації і татуювання, в тому числі на обличчі.

В інтерв'ю Сара сказала: "Я люблю мистецтво. Я дуже експресивна і напориста. Мене приваблює різне, тому татуювання на обличчі мене дуже зацікавили. Я не хвилююся, Я заробляю на життя татуюванням. Моя зовнішність дійсно приваблює людей. Хтось каже, що це круто, а хтось каже, що вони цього не розуміють".

Сара Саббат
Сара Саббат

І їй теж подобається процес нанесення тату на обличчя.

Сара додала: "Вони більше болять у певних областях, але здебільшого для мене вони приємні".

Нагадаємо, що хлопець понівечив себе заради того, щоб його обличчя стало схожим на настільну гру.