Німецькому художнику з модифікації тіла, відомому під ім'ям Black Depression, зробили розкол язика, зробили татуювання на очних яблуках, нафарбували обличчя чорнилом, видалили вушний хрящ і багато іншого.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

"Людина-пазл", яка перетворила своє обличчя в настільну гру і хоче виглядати як можна «нелюдськи», витратила колосальні 12 500 фунтів стерлінгів на модифікації тіла і чорнило.

Цей чоловік, відомий під ніком Black Depression в Instagram, провів роки, перетворюючи себе, використовуючи химерні чорнило для обличчя.

Художник з модифікації тіла з Рудних гір у Німеччині виклав 15 000 євро на свій зовнішній вигляд і черпає натхнення в іграх.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він навіть визнає, що хоче виглядати настільки далеким від людини, наскільки це можливо.

Людина-пазл
Людина-пазл

На лобі, щелепи і щоках 28-річного юнака нанесені різні пазли і плитки, деякі з них залишені прозорими, а інші залиті різними кольорами.

Крім цього, татуювання розтягуються по його шиї і плечах.

28-річний чоловік також хірургічним шляхом видалив шматки вушного хряща в ході жорстокої процедури.

Йому також протикали і розтягували мочки вух і ніздрі, також він зафарбував білки очних яблук у вугільно-чорному відтінку.

Татуювання очного яблука, також відома як татуювання склери, вводить чорнило між двома шарами ока, де вони розподіляються по великій площі.

Людина-пазл
Людина-пазл

У німецького художника Black Depression обидва ряди зубів також зроблені з титану.

Black Depression вперше почав свій шлях, коли йому було 20 років, вибравши процедуру поділу язика - модифікацію, яка заборонена в деяких країнах, однією з них є Англія.

Нагадаємо, що чоловік зробив понад 250 пірсингів на статевому органі.