З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються доволі тривожні новини, прийшла дуже сумна історія, яка змусить багатьох наших читачів задуматися серйозно про своє приватне майно та особисту безпеку.

Справа в тому, що в російській столиці, в місті москва невідомий проник в квартиру до пари, яка вже спала і поглумився над дівчиною.

Про це стало відомо завдяки повідомленню російського видання "Мослента" в мережі Twitter, де також опублікувало ще й знімок дівчини.

Публікація "Мосленти", скріншот: Twitter
Публікація "Мосленти", скріншот: Twitter

Повідомляється, що грабіжник згвалтував москвичку, і це при тому, що поруч спав її хлопець. Закохані спали в квартирі в елітному житловому комплексі, що охороняється. Вночі дівчина прокинулася від дотиків. Спершу вона подумала на хлопця, але потім побачила незнайомця.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами постраждалої москвички, ґвалтівник звелів їй поводитися тихо, а після розпусних дій втік, прихопивши з собою 55 тисяч рублів (майже 20 тисяч гривень).

Раніше повідомляли, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги...".

Як повідомляв Знай.uа, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть зізнання.

Знай.uа писав, осквернили серед білого дня: натовп неадекватних чоловіків і годинами бив бідолашну офіціантку.