На Різдво, 7 січня 2022 року, в Інтернеті з'явилася новина про те, що в Перу вандали пробили дірку в тотемі посміхається чоловіка з величезним фалосом.

Цей об'єкт з гігантським пенісом завжди приваблював безліч туристів, на його тлі завжди робили селфі і завжди створювалися тисячі теплих спогадів.

Тотем в Перу, скріншот: Youtube
Тотем в Перу, скріншот: Youtube

Однак три заздрісники вирішили поглумитися над статуєю, тоді один з них напав на охоронця і приставив йому ніж до горла, поки двоє інших пробили дірку в крайній плоті даного тотема. При цьому, як повідомляється, вони навіть вирішили постріляти в повітря після того, як вчинили акт вандалізму. Але у них не вийшло позбавити людей радості, так як місцева влада відразу ж вирішили встановити ще кілька подібних статуй. Мер міста Моче планує встановити десь 30 подібних статуй, які присвячені культурі племені Мочика. Про це повідомляє видання The Guardian.

Але ж ця конструкція була встановлена зовсім недавно, на початку року, недалеко від центру міста Трухільо, на узбережжі Тихого океану. Це точна репліка кераміки індіанців Мочика. І наступні композиції теж можуть носити еротичний характер, або ж - зображати пологи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тотем в Перу, скріншот: Youtube
Тотем в Перу, скріншот: Youtube

Нагадаємо, 17-річний хлопець, який спалив прапор України, почув вирок суду: тепер юнак хоче в армію

Як повідомляв "Знай.ua", школярі розбили могили на кладовищі і влаштували шабаш, батьки дадуть відповідь сповна

Знай.ua писав, розгромлені класи і звисаючі дроти: батьки прийшли до школи перед 1 вересня і остовпіли