Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 9 січня.

Закінчується перший тиждень 2022 року, пройшов Новий Рік, велике свято Різдво Христове - громадяни відпочивали досить, як і НБУ, який виставив одні і ті ж значення зі світовим валютам на багато днів поспіль, крім стабільних п'ятниці, суботи та неділі. Благо, в понеділок ми дізнаємося, як змінюється українська гривня по відношенню до долара, євро.
Національний банк приготував на неділю наступні значення - американський долар піднявся на 16 копійок по відношенню до значень, які були ще в середу. Раніше його ціна становила - 27,2976, а зараз - 27,4551. Експерти заявляють, що світові ринки більше не реагують з побоюванням на новини про коронавірус (COVID-19). Однак ніхто не розслабляється, бо "Омікрон" дуже швидко поширюється.
Головна європейська валюта виросла на цілих 27 копійок, хоча ще кілька місяців тому ми пам'ятаємо, як вона була на дуже низькому рівні. У середу євро був вартістю-30,7739, а в неділю - 31,0421. Польський злотий i російський рубль 9 січня йдуть - 6,7983 грн і 3,6238 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 9 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на середу):

100 доларів США - 2745,51 гривень (+15,75 грн).

100 євро - 3104,21 гривень (+26,82 грн).

Курс валют на 7 січня, скріншот: НБУ
Курс валют на 7 січня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, нові тарифи на газ, підвищення пенсій, правила для ФОПів і щеплення: що змінилося для українців з 1 січня 2022 року

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, українцям доведеться заплатити за ID-карти і закордонні паспорти: озвучені нові ціни

Також Знай.ua писав, відкриєш гаманець - а там порожньо: коли українцям чекати падіння цін, прогнози експертів