61-річний Рольф Буххольц занесений до Книги рекордів Гіннеса за те, що на його тілі найбільше металевих пірсингів. У німця приголомшливі 453 пірсингу, з них 278 на статевому органі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Рольф Буххольц занесений до Книги рекордів Гіннеса, маючи в цілому 453 металевих пірсингу по всьому тілу.

Німець з Дортмунда також має безліч татуювань, в тому числі на очних яблуках, і навіть має імплантати з рогів на голові.

Він зробив свій перший пірсинг тільки в 40 років, але тепер все його тіло вкрите шипами, включаючи геніталії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Рольф Буххольц
Рольф Буххольц

І, незважаючи на те, скільки у нього на статевому органі, рекордсмен світу наполягає, що у нього як і раніше нормальне сексуальне життя.

Він сказав: "Це взагалі не проблема. Якби була проблема, я б вже давно позбувся їх".

Крім кількості пірсингів статевого органу, у Рольфа, що працює в сфері телекомунікацій, є ще 94 пірсингу на губах і навколо них.

Рольф Буххольц
Рольф Буххольц

У нього також є шрами на обличчі, близько 90% його тіла покрито татуюваннями та імплантатами.

Але єдиною модифікацією, яка дійсно виділялася для Рольфа, було татуювання на долоні.

Рольф сказав: "Моєю найболючішою модифікацією було татуювання на долоні. Модифікація тіла змінила тільки мою зовнішність".

Рольф Буххольц
Рольф Буххольц

У нього були проблеми в поїздках, так як металошукачі часто пищали, і на нього дивилися люди, які не звикли до його зовнішнього вигляду.

Одного разу Рольфу було відмовлено у в'їзді в ОАЕ, коли він приїхав в Дубай через побоювання влади, що він практикує "чорну магію".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дівчина витратила мільйони на тату і пірсинг.