У TikTok набирає популярність відео з плаче дівчиною, яка не змогла стримувати емоції після того, як ідея татуювання в реальності перетворилася на щось страхітливе і абсолютно негарне.

Сльози на її очах проявилися після того, як вона дозволила своєму бойфренду набити собі перше татуювання. Нанесені чорнило зовсім не відповідають очікуванням, так як милий смайлик з круглою обведенням перетворився на потворну посмішку і напис RAD.

Дівчина покрила 90% свого тіла татуюваннями, фото "obovsyom"
Дівчина покрила 90% свого тіла татуюваннями, фото "obovsyom"

"Це так негарно... гаразд, це те, чого я хотіла, добре? А ось це те, що я в підсумку отримала", - каже вона.

По її обличчю стікає розмазана туш, поки на ролику зібралося понад 12 тисяч лайків. Згодом вона зазначила, що її хлопець вперше використовував тату-пістолет, в цьому немає нічого критичного, бо за цим хоча б залишилися хороші спогади. Тим більше, в коментарях з'явилося багато користувачів, які запевнили її, що чорнило можна легко приховати.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дівчина з невдалим татуюванням, скріншот: TikTok
Дівчина з невдалим татуюванням, скріншот: TikTok

Дівчина з невдалим татуюванням, скріншот: TikTok
Дівчина з невдалим татуюванням, скріншот: TikTok

@notactuallyshi

life is temporary this unfortunately isn’t #fyp #tattoo #tattoofail #badtattoo #regret #foryoupage

♬ original sound - Kneely_Knight

Нагадаємо, син Олени Яковлевої позбувся труни на обличчі заради матері: "Це неприємно"

Як повідомляв "Знай.ua", аж очі почорніли: 61-річний "рогатий" чоловік має 278 пірсингів на своїх "причиндалах"

Знай.ua писав, хлопець забив татуюваннями 95% свого тіла і не збирається зупинятися: "Це відлякує жінок". Чоловік витратив майже 40 000 фунтів стерлінгів на зміну своєї зовнішності, зробивши зі свого тіла буквально одну велику татуювання