Восьмикласниця померла від інсульту через недбалість диспетчера, який не зреагував на прохання про допомогу.

Йдеться про Таню Остапішену з міста Братськ, Іркутська область Російської Федерації. Школярці стало погано, тому її мама спробувала викликати бригаду швидкої допомоги, а оператор відмовилася відправляти машину. Вона знайшла причину в тому, що нібито дитина просто "залетів" (завагітнів) або ж прийняв наркотичні засоби. Про це повідомляє Telegram-канал "Стрічка дня".

Діти в школі, osvitoria
Діти в школі, osvitoria

У підсумку жінці довелося чотири рази дзвонити диспечеру, щоб той спромігся викликати невідкладну допомогу, яка їхала за адресою близько години. Фельдшер, який прибув додому до матері та її дитини з 8 класу, зізнався, що нічого не знав про екстреність випадку.

Школярка була доставлена до медичного закладу в комі першого ступеня. Таня Остапішена не приходила до тями два тижні, незабаром її серце зупинилося, а диспетчер не понесла ніякого покарання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Восьмикласниця померла від інсульту, скріншот: Telegram
Восьмикласниця померла від інсульту, скріншот: Telegram

Але ж в Україні був випадок, в ході якого загинуло немовля після 10-місячної Коми. Мати звинувачує лікарів пологового будинку, бо вони обрали неправильний протокол ведення пологів.

Нагадаємо, після довгих місяців коми загинуло немовля, мати звинувачує медиків: "Зрозуміла, щось йде не так...". Про це повідомляють місцеві видання, а також розповіла сама Юлія, опублікувавши в мережі відеозвернення.

Як повідомляв "Знай.ua", вагітні Українки приїхали до лікаря по спеці з іншого міста, в лікарні їх чекали неприємності: "Терміни підтискають"

Знай.ua писав, українці з-під пломби витягли отруйну тварину, стоматолог постарався: "Якась лапка..."