Меган стала вірусною в рамках каналу TikTok разом з її матір'ю, сином і власником, але її довелося приспати після того, як ветеринари виявили агресивну пухлину на її хребті.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Собака, яка входила в трійку вірусних собак TikTok, померла після того, як на її хребті була виявлена агресивна злоякісна пухлина.

Раніше на цьому тижні ветеринари приспали Меган через розрив хрестоподібних зв'язок на ногах, в результаті чого вона не могла ходити.

Сім'я бульдогів
Сім'я бульдогів

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Власник Кейт Бест сподівалася, що собака, якій через день повинно було виповнитися п'ять років, одужає, але проведена комп'ютерна томографія також показала, що у неї агресивна пухлина хребта.

Беван сказала: "Сканування, яке ми зробили, показало, що неоперабельна пухлина з'їла її хребет і розчавила його. Ветеринар не знав, як вона так довго продовжувала жити. Ми абсолютно спустошені, але ми не могли дозволити їй страждати. Ми нічого не могли вдіяти. Їй було так боляче, що найкраще, що можна було зробити, - це відпустити її. Ми абсолютно вбиті горем. Ветеринари в Пенмелліні в Бодміні та Сент-Колумбі були чудовими, ми дуже вдячні за все, що вони зробили для неї".

Бульдог і господиня
Бульдог і господиня

Разом зі своїм братом Регом і сином Себастьяном Меган фігурує в акаунті TikTok, у якого більше 515 000 передплатників.

Публікація під ім'ям MeganReginaldSebastian, сукупні перегляди відео досягли більше 10,2 мільйона.

Останнє відео, присвячене собаці, викликало бурю емоцій у аудиторії соціальних мереж.

Нагадаємо, що у мережі показали, як миле кошеня перетворилося на справжнього звіра.