Стало відомо про те, що BMW показала кросовер, який здатний змінювати колір кузова за лічені хвилини. Нова технологія, яка здивує весь світ.

Все це відбувається на технологічній виставці CES 2022, яка на даний момент проходить в Лас-Вегасі. Компанія BMW представила електричний кросовер іХ, в яку вбудована інноваційна схема забарвлення.

На ролику, який опублікували в мережі, покказали, як кузов змінює свій колір за допомогою однієї лише кнопки. Захотіли-він буде білим, а захотіли - чорним.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фарба дуже чутлива до температури, і на виставку привезли запасний варіант, якщо кузов стане гарячим або холодним. Виходить, що майбутнє вже тут, і через вже кілька років можна буде підбирати колір автомобіля на один день, і за секунду міняти. Як це працює - поки не розкривається.

Також, був представлений ще й iX M60. Це перший в історії автомобіль BMW M, що розробив спочатку у форматі електромобіля. Потужність силової установки становить 619 К. С., А Максимальний крутний момент – 1100 Нм. На розгін від 0 до 100 км/год автомобілю потрібно 3,8 секунди.

Варто відзначити, що технологічні компанії і автовиробники регулярно показують нові технології саме на виставці CES. Більшість з них так і залишаються назавжди прототипами. Наміри BMW в цьому плані також незрозумілі, так як вони не уточнювали, чи збираються модель зі змінним кузовом випускати на ринок найближчим часом.

Нагадаємо, що українці прозвали нові електрокари BMW найпотворнішими

Раніше повідомлялося, що ду Бетмена такої ластівки немає: у Києві продають унікальний суперкар на базі BMW

Також, жителям України повідомили про зміни для розмитнення авто.