Новий Рік підготував для вас не тільки величезну кількість вихідних і їжі, але і прем'єра серіалів, які вже встигли полюбитися глядачам, або ж в майбутньому стануть їх фаворитами.

Почати можна з "Ейфорія". Це буде другий сезон картини про проблеми молоді, зокрема з наркотиками. Перший сезон вийшов ще влітку 2019 року, і відразу став номером один у всіх рейтингах. Красива картинка, неймовірна музика, і хороший акторський склад.

У другому сезоні до головної ролі повернеться Зендея, яка продовжить боротися із залежністю заради любові. Вона навчиться жити заново, і сприймати світ без заборонених речовин. Прем'єра відбудеться вже 9 січня.

Далі йде психологічний трилер від компанії Apple TV під назвою "Будинок з прислугою". Це третій сезон для популярної картини, і найімовірніше не останній. Його не так давно продовжили на четвертий.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Проект розповідає про батьків з Філадельфії-Дороті і Шоні Тернер, які вирішили найняти няню на ім'я Ліенн для своєї новонародженої дитини. Ось тільки як виявилося, це не зовсім малюк, а звичайна лялька, яку вони завели для того, щоб впоратися зі своїм горем. В один момент дитина виявляється живий, і Шон разом з братом Дороті, якого грає між іншим Руперт Грінт, не розуміють, які містичні речі відбуваються в цьому будинку.

У третьому сезоні події продовжують розвиватися стрімким чином, а його прем'єра відбудеться вже 21 січня.

"Озарк". Це четвертий сезон для американської кримінально-драматичної історії. У центрі сюжету шоу-фінансовий консультант Марті Берд, який разом з сім'єю переїжджає в невелике курортне містечко Озарк. Справа в тому, що Марті виявляється повинен босові мафіозі велику суму грошей, тому тепер він повинен загладити свою провину.

У новому ж сезоні герої зіткнуться зі старими проблемами, і вийти сухим з води не вдасться нікому. Свобода здавалася дуже близькою, але, щось пішло не так. Прем'єра відбудеться також 21 січня.

"Як я зустріла вашого тата". Це новий ситком, який є спін-оффом популярної свого часу картини «Як я зустрів вашу маму». Цього разу Софі, яку зіграла Хіларі Дафф, розповідатиме синові історію знайомства з їхнім батьком. При цьому, вона постійно буде відволікатися на історії, які сприяли цьому знайомству. У першому сезоні очікується 10 серій, а прем'єра першого відбудеться вже 18 січня. Варто запастися терпінням і попкорном, адже має бути дуже смішно.

"Афтепаті". Це теж новий серіал, який зняли для сервісу Apple TV. Це комедійний детектив про вечірку, яка закінчилася вбивством організатора-актора. Кожен епізод містить переказ однієї і тієї ж ночі, розказаний від імені різних персонажів. Творці обіцяють здивувати по справжньому зоряним акторським складом. Прем'єра відбудеться 28 січня.

Нагадаємо, що знайомство в мережі, хлопчик з оленями і любов на тлі замку: три кінопрем'єри від Netflix з духом Різдва

Раніше повідомлялося, що фІнал "паперового дому" , любовний трикутник в "Емілі в Парижі" і сім'я садівників-вбивць: кращі прем'єри грудня 2021

Також, "Пропав інтерес": дівчина "Людини-павука" Зендея без макіяжу з тріском провалилася?