Грудень - такий час, коли приходять перші заморозки, у всю йде підготовка до свят, а на вулицю виходити вкрай не хочеться. У зв'язку з цим пропонуємо вам познайомитися з добіркою серіалів, які виходять в цьому місяці.

Від "Паперового будинку" з елементами бойовика, до романтичної комедії "Емілі в Парижі". Кожен зможе підібрати для себе те, що найбільше подобається.

"Паперовий будинок". Це вже за рахунком п'ятий сезон, і він стане фінальним. Вже в п'ятницю, 3 грудня ця історія закінчиться.

У фінальних п'яти серіях глядачів чекають зворушливі та емоційні епізоди. Команда грабіжників на чолі з професором подружилися за цей час, і стали справжньою сім'єю, однак, до кінця дійдуть абсолютно не всі.

Через смерть ключового персонажа всі знаходяться в пригніченому стані, і готуються помститися

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Нам була доручена місія покласти край пограбуванню. Це ми і маємо намір зробити", - говорить один з персонажів.

"Пліткарка". Це ремейк популярного колись проекту, який виходив на екрани з 2007 року. Нова історія почала виходити ще влітку, і 2 грудня глядачам покажуть три епізоди першого сезону ремейка. У нових епізодах покажуть більше про любовні трикутники героїв шоу - сестер Джулієн і Зої та їх бойфренда Отто, а також Емілі та її бісексуальних коханців Макса і Акі. Пліткарка як завжди в курсі всього, і може розкрити таємниці інших в будь-який момент. Головною відмінністю є те, що ім'я Пліткарки відомо вузькому колу людей.

"І просто так…"- це також ремейк популярного колись серіалу "Секс у великому місті". Там розкажуть історію вже знайомих подруг, тільки 20 років потому. На відміну від "Пліткарки", практично всі актори повернулися до своїх ролей, що створює колишню атмосферу. Минуло 20 років, а проблеми все ті ж. Прем'єри відбудеться вже 9 грудня, і всього в сезоні планується 10 епізодів.

"Відьмак". Це другий сезон популярного фантастичного проекту Netflix. Знятий був за сюжетом гри, яка має успіх по всьому світу. Світом правлять корумповані королі і маги. Геральт з Рівії, мутант і професійний мисливець на монстрів, також відомий як Відьмак, щосили намагається зберегти людяність у світі. Прем'єра вже 17 грудня.

"Садівник" - міні-серіал, який заснований на реальних подіях і має неймовірний каст. У головних ролях Олівія Колман і Девід Тьюліс. Він розповість історію тихої сім'ї, чиї криваві таємниці почали розкриватися через величезну кількість років.

Сьюзан і Крістофер Едвардс вбили батьків дівчини, після чого закопали їх тіла у себе в саду. Через 10 років поліція їх знаходить, знову відкриває справу, і тоді тихого життя подружньої пари приходить кінець. Прем'єра вже 6 грудня.

"Еліта: короткі історії". Напередодні Різдва вийдуть спеціальні епізоди одного з найпопулярніших серіалів Іспанії - Еліта. Це буде три серії, і почнуть виходити вони з 15 грудня. 20 грудня вийде серія про Омара і Самуеля, а вже 23 грудня Про Патріка. Персонажі будуть ходити на вечірки, де будуть бачитися з друзями, а також їх чекають драматичні події, які змінять життя раз і назавжди.

"Емілі в Парижі". Другий сезон культового серіалу, що став хітом минулого року. До головної ролі повернеться красуня Лілі Коллінз, яка опиниться в любовному трикутнику, з якого потрібно буде вибратися. Прем'єра відбудеться 22 грудня.

Нагадаємо, від "Друзів "і" Шерлока "до" еліти " від Netflix: Різдвяні серіали, які занурять вас в атмосферу свята

Раніше повідомлялося, що замие великі скандали з акторами "чудового століття"

Також, звсезда "Друзів" Дженніфер Еністон згадала про "скандали" з Різ Уізерспун