"Нова пошта" розповів про свої плани запуску доставки посилок через безпілотники. Про це повідомляє портал Mintrans.

Представники поштової компанії повідомили, що здійснили кілька тестових поставок зі столиці до Харкова та Львова у 2021 році.

Нова Пошта, фото знай.иа
Нова Пошта, фото знай.иа

"Відправлення до Харкова здійснювалося з аеродрому на аеродром. При доставці до Львова ми вибрали для тестів інший апарат, який може здійснювати вертикальний зліт і посадку, і доставка проводилася з двору нашого терміналу в Києві безпосередньо до терміналу у Львові", - повідомили представники компанії.

Дрон, компэл
Дрон, компэл

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У першій половині 2022 року "Нова пошта" збирається продовжити тестування доставки дронами. А в кінці цього року новий вид доставки повноцінно запрацює. Представники компанії відзначають, що доставки будуть здійснюватися "день в день". Дрони курсуватимуть між великими містами України.

Компанія зазначає, що тестує безпілотні літальні апарати від національного виробника.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.