Українки загрожують тисячами судових позовів за примусовий військовий облік: "Ми не товар"

Обов'язкова постановка на облік у військкоматі для мільйонів українських жінок, яку передбачає наказ Міноборони № 313, викликала масове неприйняття в суспільстві. І якщо спочатку людей обурювали наявні в списку професій "абсурдні" вміння на кшталт музикантів і передбачені за непокірність штрафи від 510 до 8500 грн, то зараз жінки повідомляють про тисячі позовів до суду за примус ставати на військовий облік.

"Ніякого обліку не буде!!!! Ми не товар!! Ми живі люди, дочки, сестри, матері, дружини! Вам платять іноземці щоб ви про нас медичні дані збирали???? Забудьте про це!!!! Ви нас тримаєте за дурних!!! Цього не буде, ні онлайн ні офлайн!!!!,- обурюється автор одного з коментарів Нінель Нінелька.

Жінки в українській армії
Жінки в українській армії

Володимир Зеленський випробував українські дороги на шляху у Карпати і побував у "жахітті" кожного водія: "Соромно"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Під час своєї поїздки він нарешті упевнився в якості українських доріг і особисто побачив результати програми "велике будівництво". Зеленський зазначив, що не всі дороги знаходяться в хорошому вигляді, ще є над чим працювати. У найближчі роки він планує оновити трасу М – 06 Київ-Чоп, яка дійшла до критичного стану. Також Володимир заявив, що цього року розпочнеться реконструкція обходу Житомира.

"Поки не все зроблено. Подекуди зустрічаються ділянки, які ніби забирають нас у минуле-минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки дійсно соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося до тих пір, поки не відремонтуємо всі дороги в Україні", - заявив Зеленський.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

Катя Репяхова після сварки з Віктором Павликом провела час у Буковелі з близьким чоловіком: "Щаслива"

У січні дівчина вирушила на відпочинок Буковель. У Instagram вона розповіла подробиці поїздки і опублікувала фотографії та відеозаписи звідти. Як повідомила Репяхова, за три дні вона виклала 3775 гривень, проте планує докупити. Дівчина проживає в двозірковому готелі поруч з підйомником.

На відпочинок дівчина поїхала разом з братом і його донькою. Зокрема, дівчина опублікувала спільні фото з племінницею Настею.

Фото зі сторінки Каті Репяхової
Фото зі сторінки Каті Репяхової

Синоптик Наталка Діденко попередила про різку зміну погоди на Святвечір та Різдво: прогноз для всіх областей України

За прогнозом Діденка, незважаючи на комфортну і досить високу температуру повітря до +12 градусів, 5 січня очікується сильний вітер з поривами до 15-20 м/с і дощ, який пройде вночі і вранці в західних, північних і центральних областях. Але, в центральній, північній і південній частинах протягом дня не буде без істотних опадів.

Синоптик також попередила українців про дощову погоду в Києві, яка супроводжуватиметься сильним і поривчастим вітром.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Обвалився 4-поверховий будинок - власники лише розвели руками, момент аварії потрапив на відео: "Що за паніка?"

Обвал будинку стався вранці 1 січня, на проспекті Гагаріна, 20. Харківська обласна прокуратура надала відеозапис з моменту самого краху, яке за попередньою інформацією сталося внаслідок розпочатого поруч будівництва.

На даний момент в'їзд у дворі перекритий, а на місці події працюють рятувальники і співробітники поліції, щоб встановити точну причину обвалу. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Обвал будинку в Харкові, на Гагаріна 20
Обвал будинку в Харкові, на Гагаріна 20

Олег Винник ніжно привітав свою "таємну дружину" з 48-річчям і вмить розбив серця всім "вовчицям": "Квітуча Таюне..."

Олег Винник вирішив не зраджувати традиції і публічно привітати з днем народження свою близьку подругу і колишню бек-вокалістку Таюне, з якою йому вже довгий час приписують роман. 4 січня Таїсії Сватко (справжнє ім'я) виповнюється 48 років. Він залишив співачці безліч теплих і зворушливих побажань, а також розмістив її чарівну фотографію.

Варто відзначити, що артистам не тільки приписують пристрасний роман, а й багаторічний шлюб і спільного сина-підлітка. Таюне навіть називають його "таємницею дружиною". Але, Винник не поширюється про своє особисте життя, чутки не спростовує, але і не підтверджує.

Таюне й Олег Винник, фото Інстаграм
Таюне й Олег Винник, фото Інстаграм