Траса державного значення вкрилася місячними кратерами - "Будували до Євро-2012, тепер латають ямки"

Аварійною дорога стала буквально за кілька тижнів. Очевидці повідомляють, що вночі траса стає особливо небезпечною через глибокі ями і вибоїн, які вкриває сніг. Дорожники нарікають на кліматичні зміни та різкі перепади температур. За їх словами, вода потрапляє в мікротріщини, які є в покритті, там замерзає, а потім розморожується, що і спричиняє руйнування асфальтового покриття.

Крім того, нарікають дорожники і на знос траси Київ-Чоп, а особливо на частину ділянки в напрямку Рівного. Останній раз капітальні роботи на цій магістралі проводили ще до Євро-2012. Після того, ремонт проводився тільки ямковий.

Фото: "Спецкор"
Фото: "Спецкор"

В Італії за запитом РФ затримали українського режисера, нібито він 8 років тому порушив закон: "Не допустити екстрадиції"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Українського режисера Євгена Лавренчука затримали в Італії за запитом Росії ще 17 грудня, він перебуває під вартою вже півмісяця. Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко заявляє, що Генеральне консульство України в Неаполі надає всю можливу консульську допомогу чоловікові. Лавренчуку обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, поки розглядається Російський екстрадиційний запит.

Євгена Лавренчука 31 грудня відвідав консул. Повідомляється, що його умови утримання режисера під вартою цілком прийнятні, стан здоров'я задовільний. Чоловік є номінантом Шевченківської премії, екс-режисером Одеського театру опери та балету. У групі Facebook, створеній на підтримку Євгена, пояснили причину затримання. Нібито він вісім років тому, будучи на території РФ, скоїв кримінальний злочин. Його звинувачують у фінансових порушеннях.

Євген Лавренчук, фото: Facebook
Євген Лавренчук, фото: Facebook

Melovin проговорився про нові стосунки, але пол назвати не готовий: "Ніколи так не кохав"

На початку року він розлучився зі своїм хлопцем, з яким був у відносинах останні шість років. При цьому, як він сам зазначає, у нього немає ніяких образ, а виключно позитивні емоції до цієї людини, адже вони багато пройшли.

Зараз у нього цукерково-букетний період, і досить складний, однак, він не захотів називати не те щоб ім'я, але і стать цієї людини. Захотів, щоб це була загадка до останнього.

"Мені здається, я так ще ніколи не любив. Якраз про це вся пісня. Не скажу, нехай це буде секретом. Це людина " - продовжив Костянтин в інтерв'ю.

Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна
Скрин, Instagram "Танці з зірками" Меловін і Русіна

Настя Каменських оголилася після Нового року і показала те, чим запаморочила голову Потапу: "Хочеться ще раз"

Виконавиця обожнює відверті вбрання, що підкреслюють струнку фігуру. Вона любить показувати ніжки, а ще говорити про безмірну любов до свого чоловіка, Олексія Потапенка, з яким на новій фотографії і постала.

"Хочеться написати ще раз-з Новим Роком, кохані!🥰 🎄 Як ви? Як відсвяткували? Або ще святкуєте?😏", - пише Настя Каменських у публікації.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Бенедикта Камбербетча намагалися викрасти, Шерлок жорстко покарав бандита: "Отримати мертвого англійця в багажнику"

Бенедикт Камбербетч в 2005 році знімався в міні-серіалі "подорож на край світу", зйомки якого проходили в Південній Африці. Якось раз він повертався в готель після уроку дайвінгу, в кінці знімального дня і йому не пощастило, бо колесо його машини пробило на дорозі. Будучи разом з колегою, вони стали жертвами грабіжників, які обшукали їх, зв'язали і змусили сісти в машину.

Один з злодіїв сів за кермо, але ось актор повинен був спочатку опинитися в багажнику. Тим не менш, він збрехав і заявив, що у нього може трапитися напад в замкнутому просторі.

"Отримаєш мертвого англійця в багажника, недобре", - заявив він.

Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч