Стало відомо про страшний інцидент, який Чи не трапився з її дитиною не так давно. Вона думала, що вже все втрачено.

Мама двох дітей розповіла про маловідомі попереджувальні ознаки, які врятували життя її маленького сина після того, як він мало не помер від вживання попкорну в перший раз.

Сім'я, фото: соціальні мережі
Сім'я, фото: соціальні мережі

Лакін Докерс з Канзасу провела Сімейний день в Діснейленді зі своїм чоловіком і двома дітьми - дочкою Хедлі і сином Брайаром.

Коли вона дала молодшій дитині попкорн, то навіть і не могла припустити, що це може закінчитися плачевно, адже в ненабагато старшою дочкою проблем не виникло.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Але через кілька годин все прийняло серйозний оборот, коли вона спостерігала, як її маленький син чіпляється за життя в лікарні.

Сім'я, фото: соціальні мережі
Сім'я, фото: соціальні мережі

Протягом дня хлопчик плакав і кашляв. Справа в тому, що шматочок попкорну потрапив до нього в горло і застряг там. Паніка почалася, коли кашель перетворився на хрипи.

На місце викликали медиків, які швидко оглянули хлопчика, адже, було ясно, що щось не так. Попкорн розчесав йому горло, і це викликало дискомфорт. Пізніше все повторилося.

Сім'я, фото: соціальні мережі
Сім'я, фото: соціальні мережі

Після прибуття медпрацівників сім'я була доставлена в дитячу лікарню о першій годині ночі для надання невідкладної допомоги. Виявилося, що шматочки кукурудзи опинилися в обох легенях хлопчика, що і викликало утруднення в дихальних шляхах.

Лікарі відразу сказали, що якби хлопчик ліг так спати, то найімовірніше він би вже не прокинувся, так як проблема серйозніше, ніж здається на перший погляд.

Сім'я, фото: соціальні мережі
Сім'я, фото: соціальні мережі

"Все, що ми могли зробити, це чіплятися за нашу дитину і благати лікарів повернути його. Це були найгірші півтори години в нашому житті, коли ми сиділи там чекали і молилися про диво" - розповідають батьки.

На щастя, все закінчилося благополучно, і життю малюка більше нічого не загрожувало.

Нагадаємо, що голосовий помічник ледь не вбив маленьку дитину, змусивши підійти до розетки - мати вчасно зупинила

Раніше повідомлялося, що воспітательніца приватного садка вдарила дитину і залишила лежати на снігу

Також, у Мінсоцполітики назвали топ-5 небезпек для дітей у школі та за її межами: негайно звертатися до соцслужби.