Стало відомо про незвичайну пропозицію руки і серця в Запорізькій області. Чоловік покликав заміж кохану незвичайним способом. Довелося сильно понервувати.

Справа в тому, що дівчина зупинила свій автомобіль перед воротами в приватний будинок, і в той же момент за нею зупинився мікроавтобус білого кольору, з якого вибігли чоловіки в масках з написом «поліція». В руках у них були муляжі пістолетів.

В один момент її поклали на капот, а нареченого дістали з заднього пасажирського сидіння авто нареченого.

Як стало відомо пізніше, все це була імітація затримання, і зробили це для того, щоб чоловік зробив їй пропозицію в оригінальний спосіб. Він встав на одне коліно і простягнув коробочку з кільцем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Хоч і це змусило жінку сильно понервувати, вона без сумнівів відповіла згодою. Майбутні молодята виставили ролик у себе на сторінках в соціальній мережі.

Зараз пара вже почала підготовку до кращого дня в їхньому житті, а саму пропозицію запам'ятають не тільки вони, але і вся країна. Вийшло неймовірно епічно.

Нагадаємо, що згідно зі статистикою, в Україні останнім часом справжній бум весіль з іноземцями. Союзи українських дівчат з представниками інших країн в 2021 році склали 35%, однак, ще рік тому це число не перевищувало 7%. Але є нюанс: чимала частина подружжя - фіктивні, правда, не завжди за ними стоять корисливі цілі.

Нагадаємо, що хлопець ефектно зробив пропозицію коханій на пожежному авто

Раніше повідомлялося, що больше не холостяк: Джейкоб з "Сутінків" зробив пропозицію своїй дівчині

Також, у Польщі українець поцілував у лоб школярку, загрожує термін