Хелен і Моріс Кей ще кілька років тому відзначили 80-річчя власного шлюбу, хоча вони навіть і не замислювалися, що їхні стосунки триватимуть так довго. За словами чоловіка, він дав їм всього тиждень.

Вони поєднувалися узами шлюбу 27 серпня 1934 року і відзначили 100-річчя в XXI столітті, але, на жаль, Моріс помер в 106-річному віці в 2018 році. Він старший за жінку на один рік.

Хелен і Моріс Кей, скріншот: Youtube
Хелен і Моріс Кей, скріншот: Youtube

"Ми дуже терпимі один до одного. І ми дійсно любимо один одного. Найкорисніша штука в тому, до тих пір, поки Я погоджуюся з нею, я в безпеці. Це неправда. У чому ж секрет щасливого шлюбу? Ми не знаємо. Ми обидва сміємося над тими ж речами, чи не так? Ще чого", - кажуть обоє з подружжя в інтерв'ю 2014 року.

Вони поговорили з журналістами, щоб розкрити секрети свого успішного і довгого сімейного життя. За словами подружжя, головне-це співчуття, доброта і любов один до одного. Якось чоловік подарував Хелен "пониклі" квіти і зізнався, що важливіше подарунків є тільки бажання вчитися прощення і терпимості.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@retroloveee

♬ оригинальный звук - Retro love blog

Хоча мати Хелен тоді була категорично проти цього весілля. Але з часом вони виховали трьох дітей і керували спільним бізнесом.

Нагадаємо, Мін'юст пояснив головні особливості спільного заповіту - дружині або чоловікові все, дітям-нічого

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Лепс розлучається через 20 років міцного багатодітного шлюбу: дружина натякнула на причину

Знай.ua писав, Оля Полякова застерегла українок від заміжжя: "Після друку в паспорті краще не стане"