Стало відомо про те, що в соціальній мережі TikTok з'явився новий тренд, і все це завдяки сінгапурському серіалу, який виходив ще в 2013 році. Тепер користувачі записують багато роликів під цей звук.

Майже десятирічний кліп з Сінгапурського серіалу під назвою "Crimewatch" з'явився в Інтернеті, і став новим трендом в соціальній мережі TikTok.

У цій сцені показали суперечку між двома двома дівчатами, і називався даний епізод"Битва банд".

@shanicekoh31

#duet with @ohyushi here we go🕷#fyp #tiktoksg

♬ why not you are nothing but a - 🇸🇬SG Must Watch La!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У кліпі актриса жернель о каже: "Чому б і ні? Ти всього лише повія", в той час як актриса Шаніс Ко відповідає: "Як ти смієш називати мене повією?"

Аудіодоріжка стала вірусною, і користувачі соціальних мереж почали знімати власні сцени під звук, а деякі навіть повністю вирішили відтворити сцену.

@yar4g

It pains me to watch, but I will be patiently waiting for your return

♬ why not you are nothing but a - 🇸🇬SG Must Watch La!

Виходить, що справжня популярність до серіалу прийшла тільки через практично 10 років, і саме це називають силою Інтернету і щасливою випадковістю.

Крім того, до актрис, які знялися в даному серіалі цей тренд також дійшов, і вони відтворили свою ж сцену 10-річної давності. Видно, що вони за цей час сильно виросли.

@silviateow

oscar awards dont come for us #fyp #tiktokmalaysia

♬ why not you are nothing but a - 🇸🇬SG Must Watch La!

Нагадаємо, що прем'єра Crimewatch відбулася 30 листопада 1986 року з першим ділом, в якому було розкрито нерозкрите вбивство 19-річного національного військовослужбовця і публічне звернення батьків жертви. Менш ніж через два тижні після трансляції епізоду поліція змогла ідентифікувати та заарештувати підозрюваних на основі інформації, наданої глядачами, які відповіли на апеляцію.

@vickylhqx

not my 13 y/o sis acting better than me 😤

♬ why not you are nothing but a - 🇸🇬SG Must Watch La!

Нагадаємо, що Maneskin, Бібер і The Kid Laroi: під які пісні люди знімали найбільше відео в TikTok

Раніше повідомляли, що 10-річна дівчинка померла після того, як повторила трюк з TikTok у своїй спальні

Також, українка стала на захист країни разом зі своїми дітьми-вся сім'я в ЗСУ