12-річна гімнастка з Харкова позбулася волосся в ранньому дитинстві. Про це повідомляє портал Суспільне Харьків.

Йдеться про Анастасію Апанасенко, у якої виявили алопецію - випадання волосся. Дана особливість не є проявом хвороби, але вилікувати її не можна. З самого дитинства дівчинка зіткнулася з косими поглядами з боку ровесників і дорослих, проте вона не здалася і вже довгий час займається гімнастикою. Дівчинка проводитиме час у тренувальному залі майже сім днів на тиждень і має титули чемпіонки України та області.

Дівчинку підтримує рідна мати.

"Мама мені говорила:" Ти - така, і ти найкрутіша. Йди вперед і не дивись ні на кого", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Її мати жартівливо називає Анастасію інопланетянкою або людиною майбутнього. Вона вважає, що Настя дана людям для того, щоб вони більше приймали інших.

Жінка зазначає, що забороняє їй одягати косинку або перуку. Адже це дійсно може позбавити від косих поглядів, але виробить залежність.

Знай.uа писав, бот-психолог, ловець диму і знищувач вірусів-неймовірні винаходи студентів з Харкова, які підкорюють світ.