Для всіх любителів популярних телеканалів від "1+1 медіа" і медіагрупи "StarLightMedia" з'явилися доволі сумні новини. Так, в місті Миколаїв абоненти кабельного телебачення не зможуть дивитися ряд телеканалів.

З 1 січня 2022 року було припинено трансляцію цілого ряду телеканалів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті "Миколаївського кабельного телебачення".

Перегляд телебачення, скріншот: YouTube
Перегляд телебачення, скріншот: YouTube

Причиною даних змін є нездійсненні фінансові умови правовласників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ці канали буде замінено на інші, не менш цікаві, що не містять рекламу. Причина заміни - нездійсненні фінансові умови правовласників, які призведуть до значного збільшення абонентської плати", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що йдеться про такі телеканали, як: "СТБ", "ICTV", "ICTV Ukraine", "Новий канал", "М1", "М2", "ОЦЕ ТВ", "1+1", "1+1 International", "2+2", "ТЕТ", "ПлюсПлюс", "Бігуді", "УНІАН-ТВ".

Раніше повідомляли, воєнний стан заборонить українцям переїжджати і змінювати прописку: все, що потрібно знати.

Як повідомляв Знай.uа, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Знай.uа писав, "Задовбали": 54-річна Ніколь Кідман з натягнутим обличчям перетворилася на нарікаючу стареньку?