Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 3 січня.

Починається перший робочий тиждень з третього числа, але НБУ все одно зберіг цінність української гривні по відношенню до решти валют на тому ж рівні, який був у п'ятницю, суботу та неділю. 2022-й готує безліч випробувань, але про них ми дізнаємося згодом, з часом
Поки пропонуємо ознайомитися з тими цифрами, які чекають українців у понеділок. Нічого критичного немає, але після того, як вела себе гривня в кінці літа і до жовтня - сумно, бо сильні позиції були втрачені.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Американський долар 2 січня був на рівні - 27,2782, але в понеділок ніяк не змінився, як ми і писали раніше. По відношенню до цінності, виставленої в четвер валюта змінилася на сім копійок вгору за одну одиницю.

Головна європейська валюта через рік здивувала тим, що подешевшала на три гривні, але падіння могло бути більш серйозним. У понеділок євро буде вартістю-30,9226. Польський злотий i російський рубль 3 січня йдуть - 6,7277 грн і 3,6397 грн, відповідно.

Офіційні курси валют Нацбанку на 3 січня встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2727,82 гривень (+7,05 грн).

Курс валют на 31 грудня, скріншот: НБУ
Курс валют на 31 грудня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, нові тарифи на газ, підвищення пенсій, правила для ФОПів і щеплення: що змінилося для українців з 1 січня 2022 року

Як повідомляв Знай.ua, українцям доведеться заплатити за ID-карти і закордонні паспорти: озвучені нові ціни

Також Знай.ua писав, відкриєш гаманець - а там порожньо: коли українцям чекати падіння цін, прогнози експертів