Настав 2022 рік - пройшов Новий Рік, люди сиділи, хто вдома, хто на роботі, а погода здивувала несподіваним потеплінням, яке продовжиться на початку першого робочого тижня.
У суботу всі українці спостерігали над тим, як йде сніжок з вулиць, падають бурульки і пустують міста. У понеділок ситуація погіршується в бік демонстрації весняної сили. Через теплоту в Карпатах навіть ведмеді не можуть піти в сплячку. Синоптики ознайомилися з даними і вже представили прогноз погоди на понеділок, 3 січня.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася про те, яким буде 3 січня.

"Понеділок в Україні буде вітряним! До штормового! Ховайтеся, кутайтеся. Вже зараз підсувається сніг з переходом завтра, 3 січня, в дощ. Буде тепло, до "плюсів". З новим робочим роком!", - пише вона.

У понеділок, 3 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +2℃ ...+ 11℃ вдень і -14℃ ...+ 5℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько + 5℃ ...+ 7℃ вдень, вночі -2℃ ...-4℃.

Погода в Україні на 3 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 3 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, голозадая "тигриця" в одній куртці і трусах розгулювала вулицями Харкова: "Коли дружина повернулася з роботи раніше"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", скандальний священик Олександр Дедюхін закликав українців берегти себе взимку: "Ховати в таку погоду, приємного мало"

Знай.ua писав, звідки з'явилася Снігуронька і хто її батьки? Теорії появи новорічного персонажа в народі