Клієнтів "Нової пошти" з початком Нового року чекало нововведення – компанія піднімає ціни на свої послуги. В цілому оновлення торкнулося п'яти основних нововведень, повідомляють в службі доставки.

Як зазначається, нові тарифи і правила набудуть чинності з 1 січня 2022 року.

Зокрема, мова йде про доставку документів. Однією з нових послуг стане доставка документів за 40 гривень з урахуванням вартості картонного конверта. Цю ціну зафіксували на весь 2022 рік.

Нова Пошта, фото Знай.uа
Нова Пошта, фото Знай.uа

Продовжується дія зниженого тарифу на доставку посилок в поштомати – ця послуга обійдеться всього лише в 35 гривень. Але вже з 1 квітня ціна послуги підніметься до 45 гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо клієнт оглянув товар у відділенні Нової пошти і з якоїсь причини вирішив від нього відмовитися, вартість повернення складе всього 15 гривень за посилку з вагою до 30 кілограмів.

Змінилися і тарифні зони в залежності від пунктів призначення:

  • по місту та його передмістю;
  • між містами;
  • з / в селище міського типу або село.

Вага посилки теж будуть класифікувати інакше, і це вплине на вартість доставки:

  • маленька (до 2 кг),
  • Середня (до 10 кг),
  • велика (до 30 кг).

До того ж зменшилася вартість таких відправлень.

Нова Пошта, фото знай.иа
Нова Пошта, фото знай.иа

Змінилися тарифи на доставку і забір посилок з послугою кур'єра. Вартість не буде залежати від ваги відправлення, її зафіксують. За посилку до 30 кілограмів ціна складе 30 гривень, від 30 кілограмів – Додаткові 90 гривень за кожні 100 кілограмів.

Доставку кожної посилки в експрес-накладній з декількома місцями будуть оцінювати за окремим тарифом.

Нагадаємо, ритуальники запустили акцію "Dead Morose": приймають листи для небіжчиків і відписують родичам з "того світу".

Як повідомляв Знай.uа, від 2500 до 4000 гривень: українським студентам підвищать стипендію вже через місяць

Також портал Знай.uа писав, що українцям заборонили купувати їжу на 1000 від Зеленського, дивимося кіно голодними: "у нас був план"