Літня мешканка Тернополя втратила пенсію, проте її швидко зібрали небайдужі. Про це повідомляє портал ternopoliany.te.ua.

Жінка отримала пенсію в розмірі 2,2 тисячі гривень і відразу ж її втратила. Після цього вона написала оголошення з проханням повернути гроші тим, хто їх знайшов. Пенсію жінці не повернули, проте з'явилася група небайдужих, яка почала збір коштів.

У підсумку жінка отримала більше грошей, які вона втратила. За це вона подякувала небайдужим у своєму листі.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

"Я зворушена вашою добротою до сліз, тому що я зверталася до вас з маленькою надією на те, що той, хто знайшов мої гроші, поверне мені їх, а він не повернув. Але добрі люди відгукнулися на мою біду і допомогли мені", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українка попросила жителів Тернополя припинити збори, адже вона отримала набагато більше, ніж втратила. Також в Інтернеті показали фотографію її листа.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.